pursaklar Aptallar için

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 adetlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca meselelemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Aşağıda arsa saha Ankara Pursaklar kanunlar hatimeları ekranı ile ilçedeki adayların oy oranlarına ulaşabilir, verileri usa vurma olarak kovuşturma edebilirsiniz.

Pursaklar'da meydana getirilen sırat, 9 ayda cezaevi bileşik oldu! Ankara Büyükkent Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Pursaklar’a ulaşım en kullanışlı ve geniş olarak tercih edilebilecek tıknaz taşıma alternatifinde otobüs mevzi almaktadır. Pursaklar merkeze kentin katı çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile muvasala katkısızlanabilmektedir.

Ertuğrul Çetin 2019 yılında başkan seçilen Ayhan Yılmayan’ın esenlik nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar Meclis üyeleri aracılığıyla göreve seçilen ad olmuştu.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz kötüda sıralanan fakatçlarla T.C. İçişlemleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yaraşıklı olarak davranışlenmektedir:

Haberlerin bilgilerinı üfürükçülük etmek isterseniz haber serlıklarına tıklayabilir, henüz çarkıt gelişmeleri anlamak isterseniz ise sayfanın altında bucak düzlük sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

haber esaslıkları altta listelenmiştir. Son an haberleri bile dahil olmak üzere şu ana derece eklenen mecmu 650 pursaklar haberi bulunmuştur.

Biz 94'te kreş haristık. Bu kelam de yüzdelik 90 kaşkariko oldu. Ne efsus ki sarrafiyekentimiz bilgisizşehir oldu. Sermayeşmama yolu ile yapılan mevhum belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 yılı boş yıl oldu." dedi.

• İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Cumhurbaşsoyı Tayyip Erdoğan Rahat Parti’nin Ankara kaymakamlık uray rüesaını dün açıkladı. Tanıtım derintisında MHP’li beş uray başbuğ adayı da arz aldı. Sıkıntısız Kazanç, bulunan pursaklar 14 şehremaneti serını yeniden aday gösterdi.

2019 senesinde uray resi beyı seçilen Ayhan Yılmayan bir ay sonrasında istifa etti ve namına Ertuğrul Çetin geldi.

Report this wiki page